Saturday, December 8, 2012

Edisi ML Mega : Tersingkir Jugak. Bagus!

Buat lagi lawak entah hapa hapa.
Sudahnya tersingkir jugak.
Bagus.
Aku mmg sedari Raja Lawak tak berkenan kumpulan ni.
Mmg tah hapa hapa.
Tp cemna smpai ke ML Mega plak derang nih.
Haih.
Dari mggu pertama lagi Awie dah tegur jgn buat lawak double meaning.
Buat jugak (mggu kedua takde kot). Lps tu mendapat la.
Tp smlm (ML Mega minggu 4), Astro censored kan.
Tp dpt tau la.
Sbb memula tu sorang tu kata (tah sapa nama yg kurus kecik tu) "aku tak boleh masuk lah ngan korang ni"
Then yg gemuk sket tu pi buat cam ludah air liur and letak kat pala budak tu.

Kawan tu tanya la "hang buat apa ni"
Dia kata "ni la petua orang tua kalo tak buleh masuk"
Lps tu kena censored panjang smpai la abis. AC pun masuk.


Apa la lawak camtu. Oke, ko buleh kata - org yg tafsirkan lucah - maka lucah lah ia.
Tp apa keperluan pulak ko nak buat cam ludah2 - letak air liur atas 'kepala' - then kata nak bagi senang 'masuk'.
Buat la lawak global sket. Tk semestinya ada unsur lucah dalam lawak.
Yg lelain tu takde pun unsur lucah. Sket tu oke lah. Tp kalo tetiap mggu. Tu habit namanya. Kalo aku pun, aku pikir engkorang ni asik pikir menda lucah n sx saja kerjanya. Takut haku ngan orang camni.

Bagus pun keluar, takyah susah2 Astro nak delayed kan n terpaksa censored utk korang.
Konon cam dia kata dia bertahan smpai mggu ke4. Mmg la bertahan sbb 3 mggu takde penyingkiran. Kalo tidak, mggu kedua pun engkau dah takde dah. Melucah je kerjanya. Lps ni ko letak nama kumpulan Lu-Cah je lah.

Heeee....

7 comments:

Liza said...

Sejak dari Raja Lawak lg perangai dorg xberubah-ubah. Mmg nyampah gak dgn dorg. Dulu cam ok lg, Tp Maharaja Lawak Mega ni melampau sudaa..

♥cikmOt♥ said...

memang melampau lawak deme ni...nyampah nenogk...mamu rasa lagi ok kut dari kumpulan derang ni...

tu si shuk tu, perasan retis...puihh...

eh emo pulak saya...i'm sori...hehehe

AiTotYati Mat said...

salam kekda,

Ai nk tgk tunggu hbs donlod. hehehe. tp klu group yg kekda cakap ni keluar mmg bagusssss sangat!

Ai tak shuke lawak lu_cah depa tu. mmg sgt double meaning. ntahapeape

ch@ said...

Kita serupala kekDa. Hanya mampu masuk tgk lawak makcik karipap je. Lain2 tak suka langsung nk tgk.

::EIDA:: said...

Ida pun takminat kumpulan tu... tapi yg kecik tu tak pernah berdouble meaning kan.. sian die. ntah2 die bersungguh sungguh nak memang.. gy si gemuk tu lah!!! Asyik double meaning jeeeeeeee!! Tak tahu malu keee????

::EIDA:: said...

Ida pun takminat kumpulan tu... tapi yg kecik tu tak pernah berdouble meaning kan.. sian die. ntah2 die bersungguh sungguh nak memang.. gy si gemuk tu lah!!! Asyik double meaning jeeeeeeee!! Tak tahu malu keee????

Arissa Dania said...

Ape maksud 'air liur letak atas kepala baru senang masuk'? Sorry. . Saye x tau maksud nye. . Plizz.. seseorang tlg terangkan