Friday, December 14, 2012

It's 365 days X 33


Semalam times (x) 4.
Hari ni times (x) double 3 plak.
Alhamdulillah, telah 33 tahun diizinkan oleh Allah untuk tumpang bernafas dibumi-Nya.

Terima kasih atas segalanya Ya Allah.
Semoga ada rezeki yang 'satu' itu pula nati. Insyaallah.

p/s : Nak carik t-shirt camni lah. Muahahaha

google
14.12.2012 - bercuti utk meraikan double celebration - no candle lite dinner - extend bulan 2 nanti lah. Miahahaha. Have a nice weekend!

12 comments:

Nad @ MamaZN said...

Hepi bday kak!

Anum said...

Selamat Hari Lahir Sis
semoga sis sentiasa ceria selalu

♥cikmOt♥ said...

hepi besday kak...

anie said...

happy bsday sis
semoga semua dihajati akan tercapai...

myfara FLK said...

HAPPY BIRTHDAY kekda,semoga panjang umur,dimurahkan rezeki dan cepat dapat baby nanti(sama2 kite berdoa utk dapat baby)..

SyaNa said...

hepi bday beb

kalo jmp baju tu belikan aku 1
hahaa

Irtiyah said...

Salam

Selamat hari ulang tahun PnStoberi =) Semoga tercapai impianmu.. Amin

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ...

Selamat hari lahir sis !!! Semoga hari2 mendatang memberikan yang lebih baik dalam hidup anda dan suami .. Amin ..

Zana Adieyza said...

happy birthday kekda!!

semoga terus dimurahkan rezeki & bahagia selalu hendaknya... :)

pnsusu said...

happy birthday kekda yang manis

::EIDA:: said...

Hye double 3.. serupa macam doube 1 saje.. maintain gitu... Happy besday kekda!! =)

Masya said...

selamatt hari lahir kekda... moga dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki insyaallah...

alamak.. bulan depan sy pun masuk 3 series juga hihihihihihi....