Tuesday, December 4, 2012

Edisi Watson Music Festival

Rasa seme orang pun ada dpt tiket ni kan.

Bukan susah nak dpt - utk members-beli barang kat Watson rega RM60, dpt satu tiket yg kononnya rega RM999. Haha. Ko mampu nak percaya??
Katanya duduk kat member zone - which ada layout blkg tiket ni. Konon cam dekat la ngan pentas.

Yg pepeliknya kat FB ramai plak nak jual tiket ni smpai beratus2.
Senangnya untung atas angin yer. 
Tp biarlah. Tu rezeki mereka lah.

Cuma skrg ni, aku sendiri tgh duk pikiaq pikiaq, nak p ke tak?
Eh. Tetiba aku nak g konsert plak kan. Motip??
Motipnya konon cam celebrate befday la sbb concert ni on 15 Dec. A day after my befday la kan. 
Tapi bukan bes sgt pun. Ada miss Nina.

Nak pegi ke taknak?
Tp kalo aku taknak pegi pun, aku let go je tiket ni cara pree.
Takde de nak jual2 ratus2. 
Dgn syarat ko mai la amik kat aku. Huhu.

*dalam masa yg sama mmg ada terpikir - ini mmg bukan 'lifestyle' aku. Tp terpikir juga - sekali sekala. Haha :P
**rasa cam nak gi tgk bola lah Ahad ni kat stadium. Amacam?? hihi. T-shirt rimau malaya lama dah ada ni. Hiwhiw. Tp tiket cam mencekik je rega dia. Hoho.

7 comments:

::EIDA:: said...

Pergi je kekda.. sekali sekala... =)

Nad @ MamaZN said...

Kat watson jual rm60
Tp.sbnrnye rm999??
Wah, hebat!
Mmg.berebut la org nak jual balik

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Haha. satu hal nak carik costume nak suai padan kan. Muahaha

NAD :
watson tak jual. tp dia kasik pree je kalo kita beli barang lebih RM60. Sapa je tak dpt.. seme orang pun buleh dpt kut.. (tp members dia je lah)

Phat said...

kelassss kek da ni hehhe

Anum said...

pg2

Masya said...

mahalnya tiket tu... pg jerlah...

tgk bola dpn tv jer... sambil guling² hahahaha.... dgn amir..

marwan mohd shahabudin said...

kalau taknak pergi apa kata sedekah kat saya :) kalau serius nak bagi emel saja saya marwanmohdshahabudin@gmail.com