Thursday, December 20, 2012

Edisi Pisau Stoberi & Gantung Gambar

Dah dpt. Yang di order dari white.my tu.
Isnin order - Selasa dia bagi tracking number - Rabu dapat dlm kotak besau. Muahaha. Sudah la orang admin masukkan dalam guni borang org mintak kerja tu. Igt kut sapa la hantar application guna kotak, rupanya ai yang punya. LOL

Suka. Dpt pisau stoberi. Tgh pikir nak taruk mana. Gantung kut. Cantik sket. Hihi.
Yg cam pokok tu - tpt gantung gmbr ber magnet.
Retu dah beli printer kaler - buleh la print gambau - then gantung situ - tetiap mggu tukau gambau (hihi. Macam kan rajin). Dia bagi skali magnet - 6 ketul. Nak lebih beli sendiri. Kat mana pulak nak beli magnet? Tapi tak buleh letak gmbar besar2. Gmbr kecik2 saiz pasport tu - nice.

Tpt Gambar- RM49. Pisau - RM35. 

Close up pisau. 
Cik Jamilah Jamil a.k.a Hasta kata nak tgk close up, so pepagi sblm g kerja amik gmbr. Hihi. Pisau ni napak cam pisau seramik (eh. btul ke pisau seramik. main petik je aku ni), tp sebenarnya bukan. Stainless steel je ni.  Aku rasa mmg aku tak guna la pisau ni. Nak gantung je pisau ni kat tepi dinding. 

Dan, aku rasa, aku nak men-stoberi kan lah ruang dapur ku itewww.... hiwhiwhiwwww :P

Eh. Reni date cantik juga - 20.12.2012

11 comments:

ejaMaria said...

kalau guna tak bole asah la pisau ni...karang hilang pulak stoberi tu kena asah dgn batu kikir...

anie said...

la sis beli jugak....comel2.......mesti sayang nak guna kan...buat perhiasan pun ok

ieda said...

xclear la akak nk tgk tmpt gantung gmbr tu.hehe...

klu dpt kt saya pisau tu mmg lmbt la nk msk sbb dok tilik pisau tu takut calar ke ape ;)

Cik Awin said...

amboi2...pic stoberi tu tak tertinggal ye, tetap ada...

SyaNa said...

mmg tajam ke pisau tu
lawa nyeee
eh kaler hijo ade tak?
aku nk menghijokan dapur aku tu nnt

Chekgu Azrine said...

cantik..hehe..mntang2 la ada stoberi ek..hehe

PUANSTOBERI said...

MARIA :
Btul tu. jadi simpan sajalah buat hiasan :)

ANIE :
Hihi. mana nak carik pisau stoberi.. harus beli. limited edition ni.

IEDA :
Nati akak dah buh gmbr sure akak ciwi kan lagi kat sini. hihiks :D

PUANSTOBERI said...

CIK AWIN :
Harussss...

SYANA :
Tajam.. stainless steel tu. Hijau pun ada. Ce ko tgk kat white.my tu. cumil2 tau barang dia.

AZRINE :
Yeszaa... itu lah paling utama. Ngeee... :P

Masya said...

mmg peminat tegar buah strawbery lah kekda.. ni sampaikan pisau pun akak beli hihihihi.... cantik juga yer buat hiasan...

::EIDA:: said...

frame tu cantikkkkkkkkkkkkk

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Hrusss...trade mark katanya.

EIDA :
Ngeee :D