Saturday, October 19, 2013

Nasihat Dr Hamid Arshat

Serba salah. Fikir nak taruk sini ke blog 'sebelah'.
Sbb kalau taruk sini, sure ada ayat cliche 'sabar lah..sabar lah..'.
Bukan. Bukan tak suka ayat bersabar tu.. tp Insyaallah mmg tgh bersabar kot.
Selagi saya ingat rukun Islam... selagi saya percaya tentang Qada dan Qadar Allah, Insya Allah.. bersabar.
Tapi kalau nak cakap bersabar jugak, boleh. 
Tpi mohon ditukar kan jadi 'teruskan bersabar'. Boleh?? Hihi. Chill!

Oke.
Letak sini lah. Ramai yg boleh baca. Letak sana. Hanya 'kita kita' je boleh baca.
Walau ramai je dah baca kat page Dr Hamid kan.



Ada yg aku ikut.
Ada yg tak.
Huhuhuhu.

5 comments:

BaTiK_PiNk said...

Thanks for sharing KekDa.....part turunkan berat badan dan kawal sekitar 60kg tu yg Yani tgh usahakan.....bukan kurus untuk cantik, tp nak lebih sihat....

Masya said...

Misi menurunkan berat bdn, ok.. Kene gigih ni... Sebelum mengandung

Salmi Khairil said...

memang sekarang misi untuk turunkan berat dan nak rehat sementara dari rawatan..moga2 kali nie bukan hanya sementara semangat tu..go go chaiyok

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

aah tu la pasal..ada yg ikut ada tak.ihihi...

Suwaibah YS said...

sue pun ske share nasihat Dr Hamid Arshat ni.. tapi folo nya ckit2 je..haahha