Thursday, October 10, 2013

Adegan Tembak Menembak Di Tol Sentul Pasar

Adoi.. dah macam pilem plak kan. Huhu.
Sekadar menulis di sini sbb kejadian berlaku sebelah umah haku je.
Siapa pernah pergi rumah aku, tahu lah letak duduknya Plaza Tol Sentul Pasar ni kan.
Tempat yg jadi landmark nak pergi rumah aku bagi sesiapa yg lalu ikut DUKE. Biasanya, aku mmg guide dari sini je sbb lagi mudah. Kiri-kiri-kiri-kiri sahaja.
Dan mmg tahap boleh lambai2 je dari beranda tu lepas orang bayar tol. Haha.
Rumah yg ada bendera Malaysia kat grille balkoni tu, tu rumah ai la. Hihi. Patriotik kann weolss... (eh. Ni nak promote rumah ke hapa ni?)

Aku pun tak tahu ada kes tembak nih. Lagipun, balik lewat sket. Gi melawat ayah mertua kat HKL dulu.
Dalam kul 7 anak buah w.app 'Ucu, ada org kena tembak kat rumah cu eh?'
Aku dah cam haaa....rumah aku??
Aku ingat dalam compound rumah aku la. Terbayang dah ada polis sana sini. Terpikir apsal plak ada orang kena tembak. Gaduh ke? Curi ke?
Google tgk.. oh.. kat tol. Bikin suspen ini olang... haha

Nampak sipi sipi rumah ai.. kihkihkih.. tp tu bkn blok ai... ngeee...


Memang laluan kami bila nak lari dari kesesakan di Jalan Tun Razak. Ni pun mujur bukan waktu orang balik ofis. If not.. lagi lah panjang kot jammed nya. 

Lagi gambar dan cerita boleh pergi blog tu. Malas nak tempek gmbr orang kena tembak tu.. huhu. Lagi cerita kat Berita Harian.

p/s : Takziah utk our TKP (O) atas pemergian isteri tercinta semalam (9.10.2013). Satu ofis terkejut dengan berita tu. Rasa menggigil kejap bila boss call bagitahu dan suruh buat announcement. Dan sempat lah kami ziarah arwah. Sbb tu takde byk entry dan gmbr kat instagram smlm. Al-Fatihah.......

6 comments:

Qhaifa Nur said...

petang semalam lalu kat sini...
memang jem...

Suwaibah YS said...

ooo..kat area situ ke.. sue punya la pikir belah mana sebenarnye... hehe..sib baik balik x jem smlm :P tapi duke confirm jem gilerrr tu

Nad MamaZN said...

Salam takziah...

Uiii mmg sblh jek ngan umah akak tu kan
Hehe..
Glemer sat :p

♥ ROS ♥ said...

Tkut kan skrg ni..mcm2 boleh tjadi.. Moga kita dilindungi allah :)

PUANSTOBERI said...

QHAIFA NUR :
Jammed teruk smpai petang ye.. sbb member ofis cerita dia balik pun teruk.

SUWAIBAH :
Akak balik lewat. selalu mmg lalu situ jugak nak lari jammed tun razak tu.

PUANSTOBERI said...

NAD :
Kalau ada kat rumah tgk dari atas balkoni je. Huhu


ROS :
Tu lah..memacam skrg ni.. scarry...