Friday, October 11, 2013

Deactivate Facebook



Siapa peduli pun aku nak active ke deactivate Facebook tu kan.
Haha.

Hari tu la. Aku ingat nak deactivate FB. Mmg dah deactivated pun. Aman jap dunia aku. Seminggu kot. Ke kurang.


Tapiiii... terpaksa buka sbb aku nak carik contact number orang yg buat alas meja. Dia ni pernah buat aku nyer sarung kusyen. Carik2, takde contact number dia. Rupanya selama ni aku berbalas PM di FB cuma. Cisssss.... terpaksa la aku active kan balik. 

Tapi, aku mengaku lah, susah gak takde FB ni kan.
Dia cam.. lambat sket la dapat berita.
Cam kadang, berita exciden ke apa. Selalunya cam Utusan ke, BHarian ke pun dah upload berita serta merta dah skrg. 
Tapi, boleh je kot kalo nak deactivate. Alah bisa tegal biasa. Twitter kan ada.. cepat jugak info. Hihi.

Tu lah. Ingat nak de activate kan balik. Tp kejap active, kejap de activate. Dah kenapa ko?
Sakit jiwa??
Haha.


Jadi, buat masa ni biar lah situ. Tp tak perlu aktif sgt up itu ini. Upload itu ini. Just baca news feed je. Tgk iklan orang. Tgk gmbr org ber PDA. Kihkihkihkih... (ada citer bes pasal PDA nih. Nati lah ada masa lapang aku buat entry).

*PDA - sila lah gugel sendiri apakah makna PDA. Bukan PDA yg Personal Digital Assistant tu yea.. 

3 comments:

.:fyzz:. said...

fyzz pun kdng2 rasa boring la ngan fb nih..cam akak kata la kadang2 orng suka salah anggap and so so on...

eda_ej said...

hahahha.. sabo kak ida.. kak ida ade PHD ke??? hehhehe...

PUANSTOBERI said...

EDA_EJ :
PHD? Pingat Hasad Dengki??

FYZZ :
Haha. Tu la pasal. Tp bukan kat FB je orang salah anggap, kat blog pun sama kadang tu. Asik2 sabar..asik sabar.. bosan!