Wednesday, September 29, 2010

~Update Pasal Contest Sedondon Raya~

Tak sangka!
Itu je yg boleh che puanstoberi katakan.
Contest yg dianjurkan mendapat sambutan. Nak kata hangat tu, tatau la. Baru 30 org (takat 29/9/2010) yg join. Kalo hangat tu mebi 300 org kut. Tp 30 org ni pun rambang mata nak pilih, apatah lagi kalo 300 org.  He he.

Owh. Pada tarikh tutup contest tu-4 Oktober- saya kena ke Penang plak. Outstation. Jadi, utk mengelakkan lewat mengumumkan nama pemenang saya da kena buat analisis dari skang. Waahh...analisis katanya. Kah..poyo je kan.

Tp seyes..gmbr2 suma menarik tertarik kau mmg da bomb. Susah nak pilih oih. Jadi, kena la buat analisis sket. Saya buat analisis based on criteria yg ditetapkan. Kat mana kriteria tu? Ha..kriteria tu dari syarat2 yg saya buat i.e gmbr owner blog kena ada, sticky note dll. Pada follower baru, mebi saya tak berapa cam owner dia, tp dun wori..saya akan ke blog anda utk 'berkenalan'. Hehe. Suma ni penting utk saya s/listed kan pemenang seterusnya mendapat pemenang terbaik antara yang terbaik ini.

Oh. Dari apa yg saya da analyzed kan, ada beberapa contestant yg tak buat sticky note utk entry tu. Mungkin korang terlepas pandang atau masih tak mahir nak buat sticky note. Pada yg tak berapa mahir buat sticky note, sy da buat entry cemana nak buat sticky note tu - here -.

Apa pun..seronok jugak buat contest ni sbb dapat ramaiiiii kawan baru. Huhu. Thanks korang yg sudi join contest ni. Ingat kut takde org nak masuk. Hihi. Love U All...

8 comments:

ejaMaria said...

huhuhu... nak join... tapi gambar tak leh insert... huhuhuhu... sedey!!!

Rizziela said...

rumah saya telah diterjah oleh tuan rumah....tq's

PUANSTOBERI said...

Maria :
Still tak buleh insert ke gambar? La..cuba ko link dari FB ke? kalau2 ada gmbr dari FB la. Pakai URL trus

mama zharfan said...

moga2 ada rezeki me...
me baru jer follow u..dulu2 me ur silent reader..
dulu me perasan u pernah tulis dlm entry nak bagi hadiah pd follower ke50..time tu follower u 46 org, then me tunggu, terus lupa nak follow pulak..and tup2 nampak contest u ni :)

imanmom said...

harap2 menang la..

PUANSTOBERI said...

Rizziela :
Yups..welkam welkam

Mama Zharfan :
Lor..ye ker? awat tk sempat jadi yg ke50 retu. Kut tak mmg sure la dpt adiah nyer tu.
Ha..thanks la selama ni jadi SR jugak. Terharu neh..tkpe nati kalo reen buat contest mengenali pnstoberi sure suzie leh buat kan? Huhu :))

PUANSTOBERI said...

ImonMom :

Gud luck kak..nantikan resultnya nati ya.. :))

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum..

Gambar tak boleh upload mungkin sebab saiz gambar tu tak sesuai (terlalu besar) dan bebanan jumlah saiznya tak tertampung oleh talian internet ketika itu, lebih2 lagi gambar yg diambil menggunakan kamera digital.

Kecilkan saiz sblm hantar, Klu bual dalam sekitar 400 x 400 pixel pun dah cantik...