Tuesday, September 28, 2010

~DiGi iPhone 4 Real~

Sesudah kita mengetahui mengenai kecanggihan iPhone beserta aplikasi nya yg nom nom nom, kini kita beralih pula kpd plan apa yg patut menjadi teman sejati iPhone ini. Pilihan tentulah DiGi - I will follow you. Follow jangan tak follow.
Ok, kita tukar dari Yellow Man kpd Yellow Chick pula. Ramai Byk nyer chick yg follow you... Huhu.

Anda kini boleh ber iPhone dgn DiGi Plan serendah RM58 dan RM88 dan RM158. Masih mampu milik kan?? Katalah kita ambil plan RM58 sebulan tu tak smpai RM2 pun sehari. RM2 skang apa je boleh dpt. Burger daging biasa boleh la..tp kalo tambah mayonis, extra cheese mmg tak dpt la. (Motip nak sama kan DiGi Plans dgn burger daging?)

So, what you love about the DiGi iPhone 4 Plans?. Kerana harga dia lebih murah dr burger daging ni. Owh, saya tak makan burger daging hari-hari yer. Tp saya guna phone dan web surfing hari hari.

Sesudah itu bila kaya sket, boleh upgrade kepada Plan RM88 pula. Trus dapat ber internet dgn lebih bes sbb dpt limit bandwith 3GB. Tak suka lagi? Kalo RM88, masih tak smpai RM3 sehari. RM3 boleh makan apa yer. Owh..nasi ayam pun tk dpt yer RM3 ye pada masa ini.
Gmbr hiasan : Nasi ayam mmg yg saya masak.
Jadi itu telah menjawab persoalan  what you love about the DiGi iPhone 4 Plans. Kerana harganya murah dari nasi ayam. Tp saya tak makan nasi ayam hari hari. Saya guna phone dan internet hari hari (update blog).

Dan tetiba katalah anda naik pangkat dan otomatik la gaji naik. Boleh la bertukar kpd plan RM158. Boleh dpt free 1,000mins usage. 1,000 minit bersamaan berapa jam eh? Ha..sbb tu kena ada iPhone. Tk perlu congak2, pening pening nak kira. Plan ini tak boleh la disamakan dgn makanan lagi. Tp apa yg anda perolehi dari plan tu paling penting. Secara otomatis nya saya telah menjawab pertanyaan what you love about the DiGi iPhone 4 Plans jugak.

Owh..utk harga2 yg saya sebutkan di atas anda kena auto billing kan bil anda. Sila klik link ini utk keterangan lanjut-DiGi iPhone  atau klik saja iklan DiGi yang keluar di atas blog ini.

Ingat..Dgn DiGi anda boleh merealisasikan impian menjadi kenyataan bersama iPhone 4. :))

3 comments:

joegrimjow said...

ohooo
gud luck

PUANSTOBERI said...
This comment has been removed by the author.
PUANSTOBERI said...

ohooo...
tenkiu joegrimjow :))