Wednesday, September 1, 2010

~Pasal Stat~

Aku baru pasan 2,3 ari lepas yg blogger da ada table 'stats'.
Memula aku ignore je. Tk penah klik-klik pun.
Tp ari ni baru gatal tgn nak tau.

Owhhhhh....menda camni rupanya.


Haha. Aku ni mmg melembap. Org lain da laju je tau. Aku baru hegeh2 nak tau. Haha.
Bes jugak. Lagi makin sng nak trace pembaca kesayangan esp yg baca secara senyap tu dari mana.
Ngehehe.
Dulu tgk kat LIVE TRAFFIC FEED tu je.
Then ada jugak kat nuffnang kan. Tp tu lebih berkesan sekiranya org tu juga adalah nuffnanger.

Skang da ada camni. Lagi la senang.

Blogger sedang menambahbaik kemudahan dia kan.
Ni skang pun aku buat entry guna version baru.
Yg mudah nak buat entry esp kalo nak masukkan gmbr.
Very d easy maaa..

Dah. Skang udah tau.
Skang udah senang nak detect anda dari mana. Ngehehe

9 comments:

atoqa said...

aku punya statistik koma. dah 10 hari tak gerak http://me.atoqa.com/2010/09/01/awstat-statistik-koma/

PUANSTOBERI said...

ATOQA :
Hikss..td da bc entry ko. tu yg baru tingat kat blogger pun ada stats. Hihi.
Tak gerak ke ada poblem kut mendalah stats tu. Ada org masuk sure la dia gerak kan?
By d way..thanks eh sudi singgah :))

kekucingkatz said...

aku pun baru pasan.....hahhaha!!...busy tak sempat aku nak godek2 blog.....tersesat plak sorang jumpa blog aku dr Israel....hehehe!!!

cikCha said...

wooo bleh kantoi la gini...hoho

PUANSTOBERI said...

ALAng :
Israel?? agak2 apa la yg dia search smpai termasuk blog ngko.

CIKCHA :
skang tak perlu la nak pakai traffic feed ke apa. Tgk kat blog je. Huhu

Okid said...

cmne caranya tu kak ida..?nk gak blajo..heheh..walau tau blog sndiri xder pengunjung sbb xaktif mn..heheh

PUANSTOBERI said...

OKID :
klik kat tab 'stats' tu je. Nati ada la dia kuar dari mana pengunjung kita. Keyword apa yg derang guna utk masuk blog kita, topic apa yg salu org klik dsbnya. Mmg bes ah

papadam said...

owh... baru tau... ngeee

PUANSTOBERI said...

PAPADAM :
baru tau da buleh tuka skang sudah tau. hihi..

By d way..thanks eh singgah kebun stoberi nih. huhu