Tuesday, June 18, 2013

Edisi Promosi Kerja Kahwin 2013

Esok start.
Sapa nak carik2 barang kahwin ke butik2 ke apa ke, boleh la dtg.
Selain tu jualan2 kraf lelain pun ada jugak. Batik2 pun pasti la pun ada.
Aku pun tak tahu berapa ramai usahawan masuk, tema apa seme sbb aku masih ber M.C
Selamat la tk jadi usherette masa perasmian. Haha. Tp dengarnya hanya Press Conf je pun.

Boleh klik sini lah utk tahu detail - Promosi Kerja Kahwin

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Masya said...

iklan dia johan tu kan.. kalau x silap... ada pameran best x pernah sampai .. tp hari tu kami baru sampai kat sini .. hihihihihi ..

http://masyaamiraaimie.blogspot.com/2013/06/tak-sangka-dapat-sampai-kompleks-kraft.html

PUANSTOBERI said...

Masya :
Terharu tau ats ingatan Yana tu. Sobssss....

Sue-Rya Qistina said...

kami pun dah tak sabar nak ke sana 28/6 ni, ade show utk angklung group

Tyra dan Zami (Tyrazami) said...

10q sharing info kak stoberi :-)

D_08 said...

sesekali kraftangan Malaysia kene ubah tempat pameran..... macam ke MTC Jalan Ampang ke... tapi payah jugak...sebabnye kat Jln COnlay tu udah sinonim dengan pameran ni kan???...... PUANSTROBERI mike bertugeh mase tu???

D_08 said...

sesekali kraftangan Malaysia kene ubah tempat pameran..... macam ke MTC Jalan Ampang ke... tapi payah jugak...sebabnye kat Jln COnlay tu udah sinonim dengan pameran ni kan???...... PUANSTROBERI mike bertugeh mase tu???

::EIDA:: said...

haaaaaaaaaaaa.. ida nk suh akak ida pergi ni.. die mau tawennnn ;p

anitadiana said...

best ne..tapi kak ita dah kawinnnnnnn..he..he..