Monday, June 17, 2013

Edisi Filem : Bikers Kental

Lama giler tak tgk wayang. Lupa dah entah bila yang last.
Yg ni keluar masa aku baru lepas buat laps. Memang takkan la nak pegi tgk kan. Mengarut.
So, tunggu punya tunggu kat Astro First. Lambat la plak. Selalu tu 2 minggu dah ada. 

Last week baru ada. Terus la beli.
Aku ni kan tak reti nak tgk kat p.c  ke lappy ke. Biar la p.c tu besar tv, tetap aku tak suka. Jd, mmg takde la nak tgk yg orang donlod ke apa. Kalo kat ofis pun cemtu. Rehat je seme org tgk movie la citer korea la. Aku mmg tak la.. tak reti aih. Rasa cam sakit kepala je tgk kat p.c
Pun, kalo dah donlod masuk pen drive pulak, satu hal bila aku tak tgk2. Byk da filem aku masuk pendrive pastu tak tengok2 smpai la citer tu da masuk tv pun. Haha.

So, beli. Terus tgk. 

Oke la citer dia. Takde la teruk sgt. Walau takde apa pun pengajarannya. Citer biasa2 je. Cuma ada lah menunjukkan perihal persahabatan. Persabahatan yg di "betray" akibat seorang perempuan yg bernama Saiya Sukaphorn. Haha.
Berpuluh kali kot kiterang tgk. Haha. Takde la. Menipu nau kalo berpuluh kali tu. Tp byk kali gak la. Yg saja tekan canel tu citer dah masuk separuh jalan dah. Yg tgk bebetul dari mula 3x. Haha. MyDH pun layan gak.
Aku rasa, kiterang suka citer ni mungkin sbb dia shooting tu kat Krabi. Kawasan pantai AoNang yg kiterang pegi tu. Siap nampak restoran yang kiterang makan tu (Chaba). Cam terus, ha..tu restoran kita makan tu. Hihi. Ala, masa kat Krabi tu mmg pusing2 kat situ je derang amik.
Suka tgk perempuan ni. Cherry. Sebenar si Bidin Al-Zaifa ni suka kat kawan dia yg Saiya tu, tp akhirnya dia pilih Cherry ni gak sbb dia lebih ikhlas. Suka dengar orang Thai ni cakap omputih. "shower..shower" Tp mmg derang ni cakap pun nada dia lembut je.

Boleh la. Dari Lu Ada Nampak Motor Gua tu kan. Tgk tajuk pun takde selera. Cari la tajuk semenggah sket. Taktau la kalo citer lagi bes kot. Hahaha.

3 comments:

Maria Firdz said...

BIasa citer melayu layan online tak pun tgk kt youtube je... Hehe...

D_08 said...

citer Melayu sekaghang ni lebih tak memandaikan oghang kite...semue nye nak seghonok jeee...... sabo je le....

Masya said...

jujur ikhlas komen kekda kan.. tak tgk lg hihihihi ...