Monday, September 24, 2012

Edisi Tak Sempat Sudah

Sempat tak nyelit jap.
Sempat kot nih. Kejaappp jerr...
Pindah bilik lagik. Adoi!
Barang aku ni baik kat ofis, kat rumah semenya banyak. Takde nyer erti sedikit.
Phew. Penat betul.
Walo pindah bilik sebelah jer. 
Lama dah sepatutnya pindah, tp saja buat tak hal je. Tp sbb pegawai baru dah takde tpt duduk, harus la kena buat jugak.
Ni bersiaran dari bilik baru lah ni. Hurm. Mmg cam tak biasa, tp lelama biasa lah.


Seharusnya nak citer pasal housewarming.

Tp takde kesempatan. Nenati lah.
Terima kasih pada yg datang. Mostly jemputan semenya datang. Mmg betul2 tak sangka. Sangat sangat. Teruja, gembira, nervous pun ada bila dah petang tu, makanan sedikit demi sedikit habis. Wuwuwuww... udah la bukak smpai kul 8mlm. Tp makanan cam byk dah habis. Giler btul haku ni. Mmg kamikaze. Sbb aku tak suspect sungguh lah orang sudi nak dtg. Aku cam bajet ada la dlm 20,30 orang camtu. Sbb ramai cam oke, tak janji. Ini aku rasa, lebih seratus. Phew *lap peluh merecik kat dahi*. Mmg tak smpat la nak bagi layanan mesra pada tetamu yg dtg sbb aku sibuk ke hulu ke hilir. Tp mmg bes lah. Rezeki kata orang tu kan. Nenati aku buat kat tepi pool plak. Tapi aku nak buat RSVP sesiap. Haha. *oke, lap peluh lagi*

Nenati ya. Aku nak gi library jap gi. Library ofis je pun.
Nak carik buku management.
Ye lah, cam mengong je kan gi kelas melenggang kangkung. Apa ko ingat ko buat diploma ke. Lps tu dalam 3 minggu lagi ada presentation, pun kena lah carik bahan juga. Lagi nak carik tajuk paper lagi. Haaaa... busy kan, 2 tahun lebih la gamaknya idup camni kan.

Oke lah. Esuk esuk lah sambung citer lagi ya.
Tak abis kemas lagi ni ha.

5 comments:

Anum said...

bz2 ek sis
sory sis x sempat nak datang , class till malam

Sue-Rya Qistina said...

alhamdulillah..dpt juga berkunjung ke rumah kekda. cuma tu la, x sempat nk berborak. huhuhu

aNgeL pUTiH said...

sori kak, x dpt dtg jugak.. kalo nak buat tepi pool tu pastikan buat ari ahad sbb sy nak join jugak!

Nad @ MamaZN said...

La..umh akak tepi duke ke? Kalu saya tau bleh la singgah sat huhu.. Alhmdulillah sume berjalan lancar..;)

::EIDA:: said...

Sempat jugak bebel tu... hihihiihi