Friday, September 28, 2012

Edisi Kad Diskaun Siswa 1 Malaysia

kredit : Here
Harap harap aku dapat gak kad ni.
Tweheheee.
Sbb aku kan siswa skrg ni.
Tweheheee.


TnC hanya ada ni.


KADS1M diberi secara percuma kepada pelajar-pelajar IPT yang menepati kriteria-kriteria berikut:
  • Mengikuti pengajian jangka panjang yang tempoh masanya 1 tahun dan ke atas (sijil, diploma, ijazah dan ke atas);
  • Pengajian sepenuh masa; dan
  • Warganegara Malaysia.

Aku mungkin stuck kat pengajian sepenuh masa tu je lah kot.
Tp course aku ni takde kategori ke full ke part. Sama je semenya.


Tkpe. Kita tgk cemana.
Kalo dpt tu, Alhamdulillah ler kan.

Byk gak tpt yg ada diskaun. Termasuk hotel2, kedai buku.

*Tahun ni nak dgr bajet pasal kepentingan 'siswa' jer. Dari aspek penjawat awam, takpe lah.. menda yg sama je kot. Cuma, harap2 ada juga faedah2 lain cam hal perumahan dll tu.

2 comments:

Chekgu Azrine said...

bila dpt tuh?

PUANSTOBERI said...

CHEKGU :
Entah..dpt ke tak, tatau lah.