Friday, September 14, 2012

Edisi Busy. Super Busy.

SILENT MODE!

Haha. Silent la sgt.
Busy sebenaunya. Busy.
Terabai blog lagi.
Cipta rekod. Bulan 9 ni byk terabai.

Masih tak dpt nak adapt dgn new life kah?
Jadi penduduk di tempat yang baru.

Lagi dgn status student baru.
Lagi dgn tugas nak lantik orang baru.
Seme seme pun baru.

Busy.
Super busy.

Lappy pun tak pernah ber on sejak duk di KSU.
Dan tak pernah ber online lagi sejak duk di situ.
Rugi bayar broadband untuk bulan ni.
Oh. Termasuk esuk, da 1 week aku jadi penduduk KSU.

Walo baju bajan masih duk ada kat KB.

Busy.
Super busy.

Kotak kotak pun still tak berkemas.
Kena kemas laju laju sbb weekend ni nak amik mak.
Lps tu, next weekend - plan nak buat housewarming.
Jemput datang ya. Insyaallah mmg akan di open dari jam 10 pagi - 10 malam. Jemput datang, at ur convenient time. Kalo rasa dalam masa 12 jam tu tak dapat nak datang, datang je lah bebila. Pun buleh.
Kad jemputan dah ada, tp map belum siap. Tak reti aku aih. Eh, skang seme pun pakai smartphone kan, kalo takde GPS tu, guna je lah maps application. Buleh kan?

Busy.
Super Busy.

Akhirnya aku decide amik 2 kelas je sem ni.
Biar kualiti, bukan kuantiti.
Tu pun nati busy la tu. Grup seme dah ada. Sebuk buat assignment pulak lah.

Busy.
Super busy.

Dah interview haruslah keluar surat lantikan.
Tahniah kepada pegawai2 baru yg dilantik.

U're the chosen one. Dan diberi kepercayaan oleh pihak atasan.
Jalankan tanggungjawab dengan sebaik mungkin.

Amanah.
Untuk organisasi kita. Dan amanah dari Allah juga.

Oke. Tu je lah.
Tatau bila boleh membebel cam biasa.

12 comments:

Anum said...

busy rupanya

Phat said...

wah nak kuar ek result nye kak...ni pun busy gak kak...tp hr ni kena balik awal nk amik wife kat lcct hehehe

Sue-Rya Qistina said...

amboi..bz bebeno kekda ye. hehehe

::EIDA:: said...

Tu la.. ida baru nak tegur kat TTCorner.. Mane hilangnya kekda.. busy benorrr...... =)

Zana Adieyza said...

rindu celoteh kekda..

hope segala yg kekda buat berjalan lancar.. yakin dengan kemampuan diri kekda k..

luv u sis!

Nory Zoulkefle said...

akhirnya kekda kembali bersiaran...ramai yg dah rindu dendam ni...hehehe

Masya said...

biaserlah kerja keutamaan..
pindah rumah mmg harulah nak kemas balik... sy pasti jamin 1 bulan pindah pun xkan siap2 kemas hihihihi...

lalulalang sini jer.. bz jugak.. lalu lalng xde entry baru .. terus jalan x singgah hihihihihi...

cikbedahlaser said...

best kan dh dok umh sndri..
skrg ni masuk keje.. baru kol10 dh rasa nk balik..punye la psiko...

sy nye brg2 pon x habis kemas lg.. wiken melepet.. ari keje.. lg lepet...

PUANSTOBERI said...

ANUM :
Buzy..zzzyy... teheee


PHAT :
Wah..seronok la wife balik cuti. Hihi. Ha..result da kuar... surat pun da kuar :)

PUANSTOBERI said...

SUE :
Tu ah... sekaligus datangnya.

EIDA :
Ada jer...tak sempat nak menaip ja. Haha

PUANSTOBERI said...

ZANA :
Kena kuatkan semangat. Hihi

NORY :
Errr... ada ke yg rindu ne... tehee.. tp nyer akak pun rindu gak uols :)

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Sunyi jap umah ni Masya tak singgah. HIhi :)

CBL :
Akak kena kemas gak. Balik kelas pun kemas gak.. sbb da nak buat housewarming. HUhu