Monday, September 3, 2012

Edisi 3 Hari Yang Panjang

Adoi.... *pepagi lagi dah beradoi*
Cuti 3 hari yg sgt dimanafaat kan.
Byk menggunakan kaki. Smpai sakit betis, peha segala dah.

Dari hari Khamis - lps ofis.
Pergi Perfect Living.
Park kereta dkt Hentian Putra. Penat juga jalan kaki sbb besar oh Perfect Living tu. Sgt bes sebenarnya.

Jumaat. Yg kena paksa rela ke Janji Ditepati tu.
Jalan kaki sbb bas dah byk sgt. Tak boleh masuk dlm kawasan stadium.
Tp mujur tak jauh sgt.
Yg hazab masa balik la. Sbb balik sendiri. Jalan kaki dari monorel nak amik keta kat ofis.

Sabtu. Sebuk hantar barang kat KSU.
Lif pun sebuk dgn orang pindah.
So, nak cepat naik tangga lah.
Cam nak pitam naik ke tgkt 4. Mujo umah paling ujung dan paling dkt dgn tangga.
Lps tu cuci cuci rumah smpai ke malam.

Ahad. Pun ke KSU lagi. Igt nak pasang window dressing.
Tp Sunday - no drilling. So, kena postponed.
Kemas sesket. Then saja lunch kat sana. Tapau je dan berkelah la dlm umah yg takde apa pun lagi tu. Huhu.

Dan Isnin sudah.
Minggu yg agak pack dan sebuk.
3 menda yg memerlukan perhatian lebih.
Rumah. Registration. Interview.

Cuba utk mengatasinya.
Walo sebuk, tapi rasa seronok.
Mungkin ini dinamakan kepuasan :)

Citer panjang - next entry - kalo free, malam kang kat hotel ai tulis. Hihi.
Yer, ai tido hotel mlm ni n malam esuk.
Ahahaa. Macam jauh kan. De Palma ja. Ahahahah :P

7 comments:

::EIDA:: said...

Ida pun! Makan banyakkkkk... Openhouse yawwww~~ =p

Masya said...

SAMELAH 3 HARI YANG PEK JUMAAT SAMBUNG BERAYA, SABTU BANYAK JEMUTAN KAWIN... MALAM TADI JIRAN TETANGGA DTG SERBU RUMAH HUHUHUHUHU ....

~~zana@pb~~ said...

Confirm letih tu....kena ambik cuti lagi, tak cukup 3 hari yg lepas. Akak pula letih dari bulan puasa sampai la raya hari tu. Balik rumah di Sabah, org Johor pula datang. Ni baru tenang...hehe

Sue-Rya Qistina said...

wowwwwww!!
mmg bz sebz bznya kekda skang ni ye.
sue pun sama gak. x dok diam.
mujur ari sabtu cuma kuar g beli brg dapo.
bole gak la kemas uma skit2. hehehe

eda_ej said...

same la.. weekend yg 3 hari ni sangat penoh.. hari ni baru nak basoh baju yg dah melimpah dari bakol.. hehehhe..

Chekgu Azrine said...

busynya dia..nanti dah tgok hasil umah baru..sure rasa berbaloi je letih2 tuh..kan??

ch@ said...

rmh sendiri kekDa, harusla bertungkus lumus dan bersusah payah. sngnya kita bila rmh yg sedia ada sudah renovate mcm yg kita mahu. kira puas hati la sebagaimana yg diimpi walaupun rmh 2nd hand. mmg dia jaga btl.tinggal utk cuci dan cat smula ja.