Saturday, February 20, 2010

~PnStoberi : Dulu dan Sekarang~


Dulu seronok tul berdating. Tak sabar kalo nak berjalan2 berdua. Naik keta sesama, jem pun tak kesah.


Mesti pikir nak kemana minggu ni. Tpt pilihan slalu nya soping complex lah. Kejap2 gi KLCC, kejap2 gi Mid Valley, kejap2 gi IKEA, OU, Jusco. Habih suma la tpt di round pendek kata.


Lepas jalan2 mesti nak gi makan2. Kalo buleh breakfast, lunch, tea-time, dinner, supper suma nak together2 lah.


Kalo da bosan2, tgk wayang plak. Dulu sebulan 2,3 kali tgk wayang. Lepas tu citer tak bes pun buleh layan. Hingga Tipu Kanan Tipu Kiri pun nak tgk jugak.


Ini terpikir masa makan kat KLCC lunch siang td [bkn lunch pun..mcm da masuk tea-time. Da nak kul 4 time tu].
Makan ngan adik2 opis. Sorang lelaki, sorang pompuan. Kiterang ada keja sket kat opis. Maklum la. Da nak ari kraf ni kan. Biziest la sket.
So, masa makan sembang2, tgk org. Then ckp kat derang
"akak rasa kan, kalo couple2 yg kuar ni majoriti mesti lum kawen"
"kenapa lak kak?"
"Hehe. Sbb akak rasa kalo da kawen, panas2 gini lebey baik lepak kat umah, tido ke tgk tv ke"

Tp betul ah. Da kawen ni lepak umah lagi besh ah. Maleh ah nak paneh2 kat luo tu.


Lepak together2 camni smbil tgk tv, lagi heaven kan. Tgk wayang pun da jadi 2,3 bulan sekali.



Tp jalan2 pun ada jugak. Tp petang2 la. Da redup2 kan. Kalo jalan2 kat taman gaya mcm kat atas tu, tak la rasa apa la sbb da ikatan yg halal kan. Tp, tpt public, tk berapa nak manis la buat gaya gini. Mana org tau kita da kawen ke blum. Takkan nak tepek N-Kad tu kat dahi kan. So, lepak2 kat umah jugak la yg bes.

http://theoriginalcyberdatingguru.com/blog/?p=182


Buat camni pun takde sapa nak tegur. Hehe.

Ok, ini entry tak berilmiah sungguh la. Cuma nak citer pas kawen ni syok duk kat umah je. Hehe. Selain itu, saja nak buat entry gak sbb bln lps sket sgt entry yg dibuat. Tak mencapai sasaran. Tskkk..

PnStoberi : Home Sweet Home

4 comments:

Irtiyah said...

salam
Pernikahan menghalalkan yang haram. Berbahagialah bagi yang telah diijabkabulkan.

Irtiyah said...

*sebahagian

cikCha said...

teringin nak bersabtu ahad berdua sajer di umah sndiri...huhuuhu

PUANSTOBERI said...

CIKGU,
betul tu.Baru lah lebih terasa keindahan bercinta tu. Hehe.

SHAH,
try lah. Mmg heaven rasanya. Masa tu rasa mcm masa cpt sgt berlalu. Kejap je da masuk Isnin kena keja semula. Tk sokaaa!