Sunday, February 21, 2010

~PnStoberi dan GUESS~

Guess What??

Haha. Tetiba. Kata je la nak citer pasal barang GUESS. Huhu.
Ini kejadian last week. Masa nak tgk citer Nabil tu. My dear nak belikan samting utk aku sempena Valentine. Masa tu 12hb, so 2 ari lagi 14 Feb kan.
Woit! ko smbut V-Day ni?? Tak baik arr..dosa. Kan haram tu.
Haha. Kecoh la plak kan. Ok, manade sambut. Buat2 tatau je pun 14 Feb tu. Cuma nya my dear nak belikan adiah befday ku yg tertunggak retu. See, kan 14 Feb tu genap 2 bln lps my befday.

So, da beli tiket wyg lelaju la pi tgk2 kedai berhampiran kat BTS tu. My dear bagi pilihan either jam tgn or sunglasses. Tp kena within bajet dia la kan. Kat kedai jam aku ter suka jam brand ini pulak.


Ter lebey bajet la sbb sumanya above 500. Aku pun rasa cam lum sedia je nak pakai jam smpai setgh ribu ni kan. Maklum la..ai kan keroje gomen aje. Tp..mmg nak pun. Tggu yer..aku mesti dapatkan jugak nati.

So, gi kedai cermin mata. Sblm ni shades aku mmg brand GUESS. Tp tu beli masa thn 2004. Which bonus pertama dari gaji aku. Jadi mmg style lama lah. Tingin gak la nak pakai yg beso mcm nak ttp satu muka tu kan. Haha.



Siap ada mcm diamond2 kan tepi tu. Biasa lah..konon feeling mak datin la. Hahaha...cam hawau je kan. aku siap tnya ke amoi salesgirl tu, yg mcm diamond ni jatuh tak. Dia kata mana ada..ini ori maa..ok, kalo jatuh nati ku datang kedai ko suh buh jugak.
Tp kalo pakai ngan tudung, mmg seswai shades ni. Nati bebila ai aplod k gmbr ai dgn cik ges baru ai ni. Mmg sesuai lah, tp bila tk pakai tudung napak tk berapa cung..

Tp, aku mmg minat shades GUESS lah. Dia tak terlalu feminin. Dan nak napak sporty sket. So, pilih2, dapat la satu. Yeay! Suka. Thank you abang. Befday abang nati nak apa?? Tp da ada pun adiahnya..tggu je 4 ari lagi yer.

PnStoberi : Hadiah kasih sayang pun da cukup. Awww...geliss je nak jiwang dlm ati ada taman. Kua kua kua

5 comments:

Diarihatiku1976 said...

wahhh.. lawonya... jgn lupa tepek pic masa pakai guess tu nanti.. ahahsks

cikCha said...

cantik! cantik!...aii loiikee..=)

PUANSTOBERI said...

Diarihatiku,

Hikss..nati yer kita tempek gmbr bergaya dgn shades baru ni.huwa. huwa.

cikCha,

hikss....ai pun loike jugekkk.. tk ltk dlm keta da...takut crack. hehe.

Sumijelly said...

wah..ada diamond lagi..
ye..14hb jgn di sambut tau..tu bukan budaya kita..
tp kalu bf nak bagi hadiah ambik jer..jgn di tolak2..muahahaha...

x pernah pakai spek itam la..sbb spek putih nie sentiasa ada di mata..hahaha

http://sumijelly.com

PUANSTOBERI said...

hai sumijelly dot com,
haha. tk penah sambut la 14 feb, tp 14 disember sambut la. sbb double celebration- my befday n my wedding annivesary day.

Erkkk.. bf kasik adiah?? ok. suami saya adalah bf saya. hik hik