Saturday, February 6, 2010

~PnStoberi dan Mustajab~




Huhuhu.
Korang pernah try ini Mustajab??.
Aku penah pakai yg kaler kuning tu. Tp being me yg suka beli tapi tak displin nak pakai, dkt nak setahun beli pun still ada lagik.
Owh. Losyen ini kononnya utk mengempiskan perut aku yg membuncit nih.
Tp mmg sdp la pakai. Hangat je rasa. Bau pun menyenangkan.
Yang merah itu lebih hangat dari yg kuning.

Tup2 tgk kat iklan ada yg pek promo 3 kaler skali ni. Cam bes je.
Trus la tnya kat akak opis aku yg slalu jd tukang beli mendalah kat k'org. So, order. Comey. Aku sker. Bila susun napak mcm lampu traffic light plak. Hehe.




PnStoberi : sker beli tak tak displin nak menggunakannya.

4 comments:

cikCha said...

wooww ada mini pack 3 in 1 ek? mana ko bli? (aku rasa macm nak bli jugak...hhuhuhu)
losyen mustajab aku yg kaler ijo tu dah nak abis...aku slalu pakai kalo sakit perot @ lenguh2...

PUANSTOBERI said...

SHAH,
kaler ijo tak strong sgt. Kuning tu panas sket n merah mmg la panas. Tp idak la smpai lecur perut. Sdg2 sedap je la. Esp kalo pakai masa senggugut [eh..ko tak penah senggugut kan]. Tu aku order kat akak opis aku je tu. Sng je. Hehe

cikCha said...

erk...aku pnah ckp aku x pnah senggugut ek? tu duluuu laa sblom kawin...ni alkisahnyer sejak dah kawin ni dah pandai bersunggugut jgak...huhuhu

Inspirational Jewelry Wholesale said...

suke pakai losyen ni mase period, tapi kan losyen ni leh pki x masa mgandung? ada sape2 tau?