Friday, April 3, 2009

~TaG : Gmbr profile~

Kena tag-by angel
buat je la kan.sesambil lunch pjg ni kan.
Tenkiu ye angel krn kasik memeriahkan blog akak ni.

Cara²nya :-1. Letakkan gambar profile anda - ini dia
2. Terangkan apa maksud gambo itu~
Err...ada maksud ke ni? Sng camni la..gambar buleh menceritakan 1001 maksud. Haha. Itu gmbr kawen retu lah.

3. Kenapa pilih atau letak gambo itu?
Sesaja. Napak cun je PG aku edit utk photobook album aku. Aku pun buh la. Mungkin akan berubah mengikut mood puanstoberi okeh.

4. Tag 5 blogger
Ala..kalo buat tag mesti nak kena pikir tag sapa sbb kan aku ni tak ramai kawan kat blog. Sian kan..tp sat eh..
aku ni tag mereka ini
Cik kekucing -tatau la dia perasan ke tak dia kena tag ni
Puan Ayang - kalo ko smpt ko buat eh
Puan Itayanin - ni baru je kenai nih..kalo rajin buat ek ita.hehe
Cik Azni - ni pun jrg hapdet blog ni..kalo ko rajin, ko buat ek
Puan Suzie - su..aku tatau nak suh sapa lagi. ko buat la sesambil ko men fesbuk tu ek. muahahah

Ok..done!

6 comments:

aNgeL pUTiH said...

wahhh.. anda telah berjaya buat tag dengan jayanya.. tgu next TAG plak yerr.. kekeke

puanstoberi said...

baikkkk...huhu

mrskojiwami said...

ngeh aku tak sompat nak buat deee...

puanstoberi said...

huhu..tau dh..skang jrg napak masuk blog/fesbuk dh.kena block ek??

Che Sue said...

uih? aku kena tag? ahahah ayang punyer tag pun aku stil utang! hahaha..nt laa ni kira msuk buku tiga5..

puanstoberi said...

takpe..takpe..nati ko pree ko bukak le balik buku tiga5 ko tu yer.huhu