Tuesday, April 21, 2009

~RawAn~

Rawan-Azharina

Biar berjauhan namamu daku sebutkan
Cukup ku tangisi sepi tika pilu menanti
Bukan bintang atau suria bisa menyinar ceria
Namun kau cahaya menerangi jiwa lara
Berperang dengan curiga di firasatku
Andai kau kembali merawat hati rindu
Ku bahagia pabila kau tiba
Kau lenyapkan rawan
Tak usah dikau pergi
Tak ingin lagi meruntun hiba
Sesalan ini kuakui
Segala kemaafan ku pohon kepadamu
Agar kau mengerti
Hanya cintamu yang terbaik
Untukku…


Memula dgr cam tak bes je lagu.Lagipun aku "kureng" sker kat Azharina.
Aku start sker lagu ni masa citer cekerama 2 minggu lepas..yg tajuk dia seri suram malam pengantin ke apa ke tah tu. Citer tu pun bes. Cuma tak puas ati Ako mati camtu je bila kena pukul ngan gengster tu. Apsal Ako tak jd "kapten boleh" masa tu. Hua Hua Hua.
Aku tgk ngan kak ipar n my dear. Masa Ako kena tgkp ngan gengster 3 eko tu suma kata cpt la Ako..jd kapten boleh. Hua Hua Hua.
Napaknya citer Kapten Boleh tu walo napak bodo2 je..tp memberi impak maksima gak..bkn shj kat bebudak..mak pak budak pun sama.
Err..citer mentua vs menantu abis suda..ganti citer apa yer..3 janda ke apa ke tah.Layan je lah...

9 comments:

Che Sue said...

3janda? tv mana ko tgk ni??huhuhu aku takley tgk cerekaramaaaaa...mencik! tv3 tak boh lagik benda2 tu dlm website...

puanstoberi said...

itu dlm astro..prima ke ria tah. napak gazet dia mcm bes jer. aku skang ni duk tgk citer melayu sbb laki aku sker tgk citer melayu.axn pun jarang2 aku masuk. american next top model pun aku tatau bila dh.hua hua hua.

King of the HELL said...

testing..testing..1..2..3..

King of the HELL said...

muahahahaha....sapa kata aku xleh komen...muahahahahah...

puanstoberi said...

wahhhh...aku cam kenai ini king of the HELL (wahhh...nama gerun giler seh1) hua hua hua

King of the HELL said...

aku ada baca pasal ngandung...ko nk nagndung ke? hehehe..ada ke tnay soklan cantu..bongok tul aku ni..hahaha...pendekkan cite, ko try product biodex...dh 3 org member aku try (yg kawin 2 3 tahun xdpt anak)..try je biodex trus lekat seh!!!..ko leh tgk dulu wt web ni...http://www.biodex2u.com.my/...

p/s:aku xpuas honeymoon lg...

puanstoberi said...

wess...aku tau dh produk tu.mahal banget tu.itu nati la kalo dh sethn 2 tak dpt ke..baru try..ini aku try secara 'manual' dulu. hua hua hua

King of the HELL said...

aku baru baca pasal kak naps...HAHAHAHAHAHAH!!!!...aku suka cara ko handle "kak naps" ni...hahahaha...padan muka diorg...bini aku pun cantu gak..jgn kata tempat keje..kt tempat bini duk blajar tu pun byk kak naps ko...tp tu la bini aku xbrutal cam ko..sian aku kt dia..mana stress nk blajar..stress dgn kak naps ni..sian betul aku tgk dia..yg aku heran..geng kak naps ni xde plak tnya aku "xde pape lg ke?"...kalo tnay aku konpem aku jwb dgn penumbuk...hahahah...

p/s:kalo "abg naps" yg tnya..aku jwb dgn kepala lutut kt perut diorg..hahahahah!!

puanstoberi said...

wesss...ko tempek la komen kat entry kak naps tu.tp takpe..aku respond balik komen ko..oleh kerana bini ko tak sebrutal ko..dia buleh kenakan mereka secara halus..iaitu dlm snyp2 tu kenakan balik..lg mkn dalam wess. hua hua hua..suma tu rezeki kan..saba la..nati ada rezki kita (smbil ckp utk diri sendiri gak)