Friday, September 6, 2013

Kata Inspirasi Dari Mereka



****
Bz. Seminggu ni sebenarnya settle kan utk pre-meeting Jkuasa Tatatertib.
Pagi tadi settle dah meeting tu. Tp tak abis lagi. Lps pre mesti lah ada meeting yg betul plak. Melibatkan orang Kementerian.
Fuh... *lap peluh*
Kalo ada kes tatatertib high profile oke la jugak. Ini... alahaiii...
Apa pun, kalo mereka ni tak buat kes, takde kerja pula kite kan.
Baidewey, budak muda skrg tak kesah ek kalo nak diambil tindakan tatatertib. Selambeeee jeeee.... Eiii... Geram btul aku rasa. Hey! Kau tahu tak kat luar sana berlambak orang merintih2 nak kerja kerajaan, kau ni bila dah dapat peluang ikut suka kau je kan. Tak reti dah aku nak ertikan apa lagi kehendak bebudak nih. Eiii..eiii....

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kekda :)

BaTiK_PiNk said...

KekDa....terima kasih! Tak mampu nak berbicara lebih....hanya ucapan Terima Kasih...

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Masya said...

bila kt di uji dr situlah kt matang, belajar drpd sesuatu ...

ishhlah sy pun sama x phm dgn org dah ada kerja tetap.. tp xmoo bekerja grrrr emosi ..

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Tak paham kan..tp nak wat cemna.. dah mmg ada.

BATIK PINK :
Sesama *hugs*


SHIELA :
Waalaikumsalam :)