Monday, September 2, 2013

Lawak Monday Blues



Kuikuikui.
Pagi Isnin mmg la berat tul nak bangun.

Tips utk elak Monday Blues -
*beli baju baru dan pakai utk pertama kali pada hari Isnin. Sure cam teruja dan tak sabar nak menanti hari Isnin. Haha. Tp mmg pitam la kalau nak pakai baju baru setiap minggu kan. Tips lain - baju lama, tp try mix n match atau pun buat gayakan tudung yg lain dari yg lain.

*** all pics courtesy to Google Image.

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam
moning

Masya said...

tak sempat nak monday bluessss hahahahaha .. kene siapkan kerja.

Cik Sibuk said...

lagi tak suka sunday..especially sunday afternoon bila hari tu tak produktif. rasa macam ruginya cuti pastu dah dread nak kena gi keje besok :(