Tuesday, September 10, 2013

Good Luck, Anak Ku

Lupa plak nak wat entry ni.

Anak?
Anak amik UPSR?

Haha.
Anak saudara. Kira anak la tu kan. Anak kepada abang aku yg ke4. Lagi la ikatan tu kuat.
Orang lain, yang sebaya aku siap anak dah amik UPSR. Aku ni.. ha.. menumpang kasih anak saudara je lah dulu ye. Eh. Cam tak relevan ayat. Haha. Skippppp...
Imej : Google

So, good luck utk anak saudara Ucu ni - Fatin Liyana Khairina.
Yang family belah mak dia kata, dia ni sebijik ikut Ucu dia.

Dari badan kecik2 nye (kecikkk keeeewww? -_-"), dari rambutnya. Serba serbi lah.
Ye ke sama?
Takdak plak gambau dalam simpanan PC ni ada gmbr dgn dia.

Tp kalo kat instagram ada jugak lah.
Aku mmg rapat la ngan dia sbb family dia duk kg ngan mak aku kan.
Kalo kiterang ada jalan2 konvoi ke apa, mmg dia takkan naik ngan ayah dia la.
Sure nak ikut Ucu punya.
Retu siap beli slipar stoberi kat aku. Kata mak dia, dia tingat Ucu yg suka stoberi. Oh. Sebak rasa.. Kesayangan nihhh!!

Kalo tahun 2010 dulu aku belikan kat abang dia PSP bila dia dapat 5A dalam UPSR,
ngan dia aku janji nak bawak gi USS kalo dpt 5A. Mula cam nak bawak Legoland, tp cam.. eh.. baik janji yg something lagi bes supaya dia nak buat betul2. Tapi kalo tak dpt straight A's tu, takpe la.. aku bawak gi Legoland jugak lah. Aku pun nak tumpang jugak pegi.. ye lah..kalo pegi tak bawak budak kan cam eh..tak bes.. hihihi...


7 comments:

.:fyzz:. said...

ooo anak menakan akak la yer..good luck..anak menakan saya dua thn lepas..dpt 4A 1B..ibu dier merangkap kakak saya yg menangis sbb target 5A..maklumlah takpernah dpt 4a..dugaan..anak cikgu..pepun wish anak sedara akak sukses..

Amanda Suria said...

good luck...semoga di beri ketenangan ketika menjawab soalan...

Nurzakiah Hanum said...

good luck

tenku butang said...

good luck.. selawat nabi banyak2 sebelum jawap soklan.. heee

Shark Kay said...

waaa..
dpt g US kalu 5A..
mmg smangat dia..
shark rasa nk amik UPSR balik jer..
heheh.

Carmello said...

waaa...best tu hadiah dia.. Insyaallah.. boleh tu dia buat.. good luck utk fatin!!

Masya said...

bg hadiah semangatlah buat dia kan...