Thursday, September 12, 2013

Edisi Tupperware : Mari Tambah Semak Kabinet


Menambahkan semak dalam kabinet.
Mmg dah tak muat sebenarnya. 
Yg bekas love love tu nak buh tepung.
Tepung magic, tepung gandum, tepung jagung.
Kt FB mmg ada yg jual  murah malah mmg lebih murah dari rega
aku sbg consultant kalo tak termasuk pos. 
Maklum lah aku kan consultant ado ado shj.
Jadi, kalo tnya rega kat aku, mmg tak boleh nak bagi murah cam itu lah.
Maaf la yea. Kalo nak murah, korang carik la kat FB.
Mmg melambak org jual murah. Malah bole beli loose :)
Aku jadi consultant pun dulu sbb nak beli barang2 untuk sendiri punya ja.

Yang canister pink purple tu mmg bes.
Besar. (dan mujo muat dgn tinggi kabinet)
Puas ati.

Lepas ni no more tupperware.
No more online shopping.
Nak saving.. 
Maklum la. Ehem. Nak. Ehem. Pergi. Ehem. Vacation. Ehem. Best. Ehem!
Sumpah tak sabau oiii...!!
Hahahahhahaa.

*sebenar takde idea nak wat entry apa. Tgk gmbr kat i.g. Ha, ini pun boleh lah. Bz sket minggu ni ngan minggu lepas. Terus rasa 'I Need Vacation'. Ptg ni Meeting Lembaga Kenaikan Pangkat lak (-_-") - bukan aku yg naik pangkat. Aku urus dan setia sajork.. tukang buat paper n powerpoint kata nyewww...

7 comments:

ch@ said...

Tggu canister hijau la. Nak cari one touch hijau jgk, hahaa. Jd consultan pun ok gak kekDa, sesenyap rekrut org tau2 dpt bonus, muehehe.

.:fyzz:. said...

akak..mee too love Tupperware..luv sesangt...

Nurzakiah Hanum said...

cantik

♥ ROS ♥ said...

Ros pun nak rembat jgak nnt duk umah brul.skrg simpan duit..skali borong kaw punya...hahhaha.. Sorry mcm eksyen plak :p Btul ke no more kak? Tupperware slalu update tau..kihkih...

Masya said...

koleksi love² saya pun ada wiwiwiw.. isi tpg jugak tepung jugak.. sama pulak citarasa...

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Akak lum label kan..asik lupa je nak print..dah tu satu hal plak asik salah buka je. Huhu


ROS :
Boleh borong kaw.. ada duit.. apa salah nya Ros..

PUANSTOBERI said...

FYZZ :
Kan.. bes btul..tp idak la mampu nak beli byk2.. duit byk nak guna ke tpt lain. huhu

CHA :
Hijauuuuu... saja kan.. hikhik