Tuesday, November 24, 2009

~Akhirnya kini pasti~

Sila lah menyanyi mengikut rentak lagu itu.
Huhu.

Akhirnya kini pasti.

Tk perlu pening2 lagik. Tk perlu hunting-hunting lagik.

Pejam Mata. Tawakal. Buat keputusan.

Moga2 keputusan inilah yang terbaik dan moga semuanya berjalan lancar. Aminn.

Pnstoberi : mana la entry deco.deco.deco nih. Da nak masuk bln Disember dah pun..

6 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wahhhhhhhhhh apa yang pasti tue pn stoberi...ish xcited nie nak taw....cepat la sharing is caring...heheheheh

puanstoberi said...

Huhu..sabo..sabo..nati kita announce kan jugak..tp ada relate dgn entry sblm ini jugak..ngeeee :))

cikCha said...

yeaaa...ku tahuuu...

puanstoberi said...

hi hi hi...

Che Sue said...

huhu..sume dah beli umah...aku tak dan nk riki langsung time balik cuti ari tu...mati aa next year sure level aku layak umah setinggan je!

puanstoberi said...

SUE: takde makna kelayakan ko dpt umah setinggan tau..ko simpan la duit ribu riban masa kat algiers tu. Leh beli banglo nati. Huhu. Tp btoi arr..dgn kelayakan kita yg nak beli umah kat KL ni sgt la rasa dpt umah yg ado2 aje. tkpe lah..nak wat cemna kan...