Thursday, June 18, 2009

~tAG - aWaRd~

Ni musim award amazing blog nih..ramai aku tgk dpt award ni. Tup2..aku pun dapat arr... mekasih la che sue...amazing ke blog aku ni?? apa2 pun..meh la kita tgk tugasan seterusnya.. jumm...

The rules:
• Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.
• Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies.
• Pick your ten (10) most deserving receipients and describe them.
• Leave a comment on the receipients’ blog to tell them they’ve been tagged.
• Paste the award badge in your sidebar.

Yg bagi award ni..ni puan ni..che suziana kita..
Jd 5 interesting facts about pemberi award ni kan
-Nama dia Suziana..tp panggil che sue (eh..interesting ke ni Sue..kira okeh la kan)
-Haa..ni interesting kut..dia skang posting kat algeria..jaga duta wess...bes tuhh
-Dia la ni kawan sekolah aku dr form 1 smpai form 3..lps tu senyappp...tak penah la nak contact bagai kan..tup2 last year muncul emel dlm inbox emel opis aku. Mula aku blur sapa.. lps tu baru dia gitau..yg interesting nye sbb usaha dia la..dia goggle je nama aku..then kuar la dlm website opis aku..dlm website tu ada emel add aku..so..itu lah permulaannya kami ber contact balik after about 15 years (tul ke sue??)
-Dia ni anak incik pulis..dulu ms kat Ipoh ada rasanya aku pi umah dia
-Dia ni seketeri..seketeri harus la pndai bergaya..dan aku tao dia sker bergaya..cantikk..aku mmg sker org2 bergaya ni..hehe

Then apa lagi kena buat nih....owhhh..yg ni lak
• Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies.
Ini mmg soklan feveret nih..dan setiap kali tu aku rs ada jwpn berulang..ada jwpn lain..ikut keadaan..ok..skang ni lak jwpn aku
-Aku...dh nak umo 30 bln 12 nih
-Aku...skang tgh nak carik umah..tp area2 KL je..buleh??? ada mmg la ada..tp mahal nak mamps la.. (apa kes la ni?? ni interesting ke ni?? )
-Aku....mcm sker je nak wat bisnes butik pengantin
-Aku...baru je pndai makan ketiaw
-Aku..sker berkawan dan sker jmpa kawan2 baru
-Aku...org tgk mmg macam garang je kalo pes time jmpa..tp..takde lah..aku ni kira ramah tamah gak la..cuba la tegur aku..ha..memcm topik aku leh sembangkan
-Aku..tk berapa sker tgk tibi..tp sker surf tenet
-Aku..cukup geram la kalo org duk asik tnya dah mengandung ker?? especially kalo org opis tanya..sibuk nau..
-Aku...lum tempah baju raya..ramai kata tailor da ttp tempahan..mampuihhh...baju melonggok da aku beli kat jakel tu ari..sapa nak jahittt????
-Aku....tgh terhegeh2 nak abiskan puasa ganti..
(Dua terakhir tu kira mcm nak cukupkan qouta jwpn..kira aci la yer)

Lagi apa..
• Pick your ten (10) most deserving receipients and describe them.
-PuanItaYanin >> kawan blog yg keja di BNM

-CikEsca >> dia ni rajin gak blaja2 buat cupcakes..buat cecantik yer esca..nati akak tempah utk befday baby akak yg pertama (hahaha..giler..tp time tu sure esca da buleh terima tempahan..confirm! )

-PuanAyangAizulAdeef >> ini wife kpd skulmet aku ms sek. rendah dulu. Terjumpa di alam cyber ni..what a small world..cewahhh..

-Cikazni >> ini cik wartawan nih...harus la kena buat...blog dia amazing gak

-Puan Angel >> ini suda berzaman tak update blog ni..amik award nih..

-PuanAyangKoji>> eh,..mana ko pegi Yang..berzama gak tak apdet blog nih

-Huaaa..aku tatau da nak kasik sapa..ha..ada..ni blog aku follow..tentah dia pun ttau dia dpt award ni..dan blog dia bkn blog personal..tu blog bisnes dia..apa pun..aku buh je.. amazing tau blog dia sbb byk hasil tgn dia yg cunh...ni aku tempah hand-bouquet dulu..blog zue

Daa..tatau dah nak kasik sapa award ni..7 je ada...huhuhu...

Ok dah..sila la buat kowang ek..eh..jap ada lagi rasanya..
Paste the award badge in your sidebar.

Owh..award kena tempek kat sidebar yer...jap yer..aku korek2 balik award aku dlu..amik kat blog lama dulu punya aci tak taruk sini?? huhu..

2 comments:

Che Sue said...

hohohoho! tahniah kerna berjaya menyelesaikan assignment anda..woi kueytiow best aa ..rugi tol bertahun2 ko tidak menikmati nyer..sini takde kueytiow!! huwarrghh!!!

puanstoberi said...

ye che sue..gigih aku wat mlm td smbil ditemani oleh incik asben..akur je dia..aku tk try lg ketiaw tpt lain..tatau la aku leh mkn ke tak..hehe :P