Monday, June 8, 2009

~aku Mahu MeNulis~

Tapi...malas jek..
Aku ada byk idea nak menulis..
Tp mcm malas je nak menaip..
Kenapa kat opis lagi seronok nak wat entry dr kat umah ek??
Sbb kat opis line pree??..idok la..
Sbb kat opis nak ngulor?? idok juga..aku menulis after opis hour..sbb kalo waktu opis tu mcm rs tak sdp je mengetak ketik menda bukan keja (err...tgk fesbuk / buat kuiz kat fesbuk takpe..tak lama sgt cam nulis blog..huhu :P)

Aku nak buat entry pasal photographer.
Aku nak buat entry pasal wedding yg aku pegi.
Aku nak buat entry pasal citer nite at d museum yg aku dh tgk last 2 week
Aku nak buat entry pasal baju raya (errk...apa kes???! ganti puasa pun tak abes lagi)
Aku nak buat entry pasal sesaja nak carik pasal..
Tp tak terbuat..hai..tu la..dh kata..bila takde..nak la sgt..bila dh ada..malas pulak..

Aku slalu tgk kat Life Traffic Feed tu ada tetamu blog aku dari Ipoh.
Sapa ek?? Fiza..r u yg from Ipoh tu...

Wess..dh la..mcm nk menulis..tp tak tertulis..baik la aku merayap tpt lain..

Pnstoberi: pehapa tah..mmg tah pehapa...blurrrrr

2 comments:

shah said...

waaah rajin jgak ko menaip berjela2 ni yerr...hohoho...

aku pon mcm minat nak ber blog 1 tp cukup kah kekuatan, semangat dan kerajinan aku utk itu? hohoho...

puanstoberi said...

haha..shah welkam 2 my blog..sila la baca dikala ko keboringan keh. aku mmg sker menulis..jd jgn dihiraukan kiranya ada penulisan yg berbaur bebelan. hik hik hik :P