Monday, August 10, 2009

~B.U.N.G.A~


Bunga.
Okid lah.
Haha. Rindu itu iklan.

So, last Sunday..went to Floria 09 @ Putrajaya.
Last Day. Org ramai. Pegi smbil menutup idung. Tp tk guna mask. Cuma tisu shj.
Kenapa tk guna mask. Saja. Lemas.

Cuaca tk berapa panas ms k;org smpai coz ms nak masuk hway Sg. Besi tu ujan turun renyai2. Jd. Sudah bersiap sedia dgn sekaki payung (bcoz last year aku dan 4 org kawan tpaksa berimpit di bawah satu payung kecil)

Tp..walo cuaca tk panas..peluh ttp menjejes..peluh tiak la gak. Amik gmbr di sana. Amik gmbr di sini. Smpai my dear da komplen "suma tpt nak amik gambar nyer"

Tahun ni lebey kuang thn lps gak. Cuma tpt utk gerai2 makan agak luas. Mungkin lebey selesa. Aku tak makan pun. Kuasa lah. Dh kul 4 lebey da masa tu.

Tkde apa nak citer pun. Ada gmbr sesket aja nih. Sama mcm org2 lain yg amik gmbr tu kan.

Bergambar kat monumen feveret aku iaitu buah stoberi, monumen 1 Malaysia dan ntah monumen apa lagi tu tah. Buah stoberi tu tk silap aku kat Taman Jabatan Pertanian. Boleh angkat2 rupanya stoberi tu..nyaris tak hangkut masuk dlm incik Atoz ajek.. :)


Dan lain2 gmbr. Seperti biasa..gmbr ngan my dear amik sndiri ajek. Jadi napak gumukzzz lah. Mmg dia takmo nak suruh2 org lain tolong amikkan gambar. Aku nak ckp kan pun dia tak kasik. Pemalu sungguh la my dear aku nih.

4 comments:

shah said...

wehhh ko pon gi gak ke ahad tu?
awat x nmpk pon...(heheh...kalo aku nmpk pon aku 'lari' drpd ternmpk ko)
kitorg pon gi wehhh...segerombolan mak aku, abah aku, adik bongsu aku & of course laki aku lew...
emm bila dah nama nyer pegi ngn org jantan ni alamatnyer mmg skejap jela...nak begambo sakan pon x dpt...huhuhu..nak bertawaf pon x cukup pusingan...

puanstoberi said...

aku pi ptg ler. mata aku melilau gak kut2 terjumpa blogger ke kan. alah..ko tu..tegur aje la aku kalo napak..ngada tau dia nih.

shah said...

yelaa aku gi ptg jgak tuu..kalo x silap kitorg smpai sana dlm pkul 4 lbey kot...

puanstoberi said...

4 lebey aku da gerak balik dh..ala..kalo ko napak aku pun kompem ko bebuat tatau kan..sob sob