Wednesday, October 28, 2009

~PnStoberi dan Muka Buku~

4 comments:

cikCha said...

heheh...slamat ber fesbuk la yer...



dari,
aku yg xde fesbuk...;p

puanstoberi said...

huhu..maknanya adakah duduk di jaman batu?? kahhh!!!!

oto said...

kah! ko mmg selalu off topik drpd tajuk sebenar ko reen..

tpi mmg aku akui, ada gak bdk opis aku yg request tpi smpai la ni aku tk approve.. sbb mmg aku tk suka le..nnti dia tau la aku ber farm ville kt opis nie.. kehkeh..

hah, pasal kak zaty tu, aku tk confirm lagi le wey..ni nk gi exhibition kt KLCC tu pon aku tk sempat. nnti plan masa yg sesuwei.. (hah! aku pon off topik.)

okeh reen, selamat sentiasa aktif!

puanstoberi said...

ko nih..mmg tau..aku separa kompem la pi sbb aku da beli adiah smlm. haha..
(err..aku tak kesah pun bawak lari2 topik ni..i dun mind..)